با پشتیبانی Blogger.

دنبال کننده ها

۱۳۹۰ بهمن ۱۲, چهارشنبه

زوزه هاي وحشت دشمن از خيزش خلق و مجاهدين خلق
رسانه حکومتي فارس نوشت: پياده نظام دشمن در فتنه ۲۵ بهمن ۸۹ چه کساني بودند
فتنه ۲۵بهمن ۸۹ بعد ار ۸ماه دفاع مقدس ملت ايران در سال ۸۸ داراي ويژگي‌هاي خاصي بود که مهم‌ترين آن حضور حداکثري جريان نفاق به‌عنوان پياده‌نظام غرب در اين جنبش مصادره پياده رو بود. 
به گزارش اين رسانه حکومتي ۸بهمن ۱۳۹۰، سايت خبري عصرامروز نوشت: واکاوي شرايط دهه ي۶۰‌و انطباق آن با وضعيت فعلي مي‌تواند يک تحليل راه‌گشا پيش روي معتقدان به گفتمان انقلاب اسلامي قرار دهد. فتنه‌ي ۲۵ بهمن۸۹ فضاي سياسي کشور را از فتنه‌ي ۸۸ عبور داد و بار ديگر قطب‌بندي « انقلاب- ضدانقلاب» را در جامعه حاکم ساخت، اين وضعيت که يادآور رخدادهاي دهه‌ي ۶۰ است، البته کليد تحليل فاز جديد آشوب‌گري و بي‌ثبات‌سازي نيز محسوب مي‌گردد..........

اين در حالي است که سازمان منافقين در آن دوران، در مقابل خواست حضرت امام (ره) براي زمين‌گذاشتن سلاح و پيوستن به جمع ملت، از مبارزه‌ي بدون خشونت و مسالمت‌آميز سخن مي‌گويد، اما بلافاصله توسل و تهديد به‌زور اسلحه را به رخ امام و ملت انقلابي کشيدند. 
«سازمان مجاهدين» در پي بيانيه‌ي ۲۱ ارديبهشت ۶۰ اين رويکرد مزدورانه را نشان مي‌دهد: «باز هم به‌عنوان انقلابيون يکتاپرست به عرض مي‌رسانيم تا وقتي راه‌‌هاي مسالمت‌آميز ابراز عقيده و فعاليت انقلابي مطلقاً مسدود نشده و به‌اصطلاح حجت تمام نگرديده‌است [تلاش خواهيم نمود] ، از عکس‌العمل‌‌هاي خشونت‌بار و قهرآميز بپرهيزيم اما در برابر «تکليفي» که گوشزد فرموديد چه چاره‌‌اي جز نوشتن و تقديم وصيت‌نامه‌‌ها باقي مي‌ماند؟» بر همين اساس به‌محض اين‌که بني‌صدر به کمک ابزار قانون از مقام رياست‌جمهوري خلع شد، سازمان منافقين اعلام قيام مسلحانه کرد. 
اسناد و مدارک حاکي از آن است که دقيقاً از زماني که رهبران فتنه در چانه‌زني‌‌هاي سياسي، ناکام شدند، سازمان منافقين آشکار و نهان به کمک اين جريان آمد. حمايتهاي رسمي سازمان منافقين از بيانيه‌ها و فراخوان‌هاي سران فتنه است که صحيح بودن اين ارتباط را تأييد مي‌کند. .....
سازمان منافقين در سال ۶۰ با پشتيباني نيروهاي سازمان‌يافته و آموزش ديده خود توانست با وارد کردن چند هزار نيروي مسلح به خيابان‌ها، اعلام جنگ نمايد؛ پس از آن‌که در مصاف خياباني به نتيجه نرسيد، جوخه‌‌هاي ترور را راه انداخت. از همان ابتدا ترورهاي کور شهروندان در دستور سازمان قرار گرفت. بايد توجه داشت که اکثر معترضان، با اين شيوه‌ي سازمان منافقين آشنا بوده و با توسل آنان به ترورهاي کور جهت ايجاد رعب و وحشت آشنايي دارند، با اين وجود تلاش مي‌کنند، مسئوليت ترورهايي مانند قتل «ندا آقا سلطان»، «علي موسوي»، «صانع ژاله» و... به نظام و نيروهاي انقلاب نسبت دهند تا بدين طريق هزينه‌ي سياسي اين ترورها را سنگين‌تر از هزينه‌ي اجتماعي آن سازند. 
آن چه در حماسه ۹ دي ۸۸ با حضور آحاد مردم انقلابي بر سر فتنه‌گران آمد، بن‌بست سياسي را برايشان رقم زد.....
سه‌شنبه، ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ / ۳۱ ژانويه ۲۰۱۲

بایگانی وبلاگ

عنوان بایگانی وبلاگ